‘Kültür-sanat projelerinde de varız’

Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (AGİDER) olağan toplantısına Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürü Nilay Genç konuk oldu. Toplantıda AGİDER Başkanı Taliha Salman kültür ve sanat çalışmalarında kentimize artı değer katan çalışmalara öncülük eden Nilay Genç’i tebrik etti.

Başarılarıyla kadınlarımıza örnek olduğunu, özellikle son yıllarda sahneye taşıdığı başarılı eserlerle adından sıkça söz ettiren Nilay Genç’in öncülüğünü yaptığı 1 piyona 4 solist projesiyle opera ve baleye gelme imkanı bulamayan öğrencilere piyano ve solistleri ile birlikte gittiklerini derslere girip ders saati boyunca opera ve balenin ne olduğunu anlatarak eserler sunduklarını söyledi.

Önümüzdeki günlerde de yürütecekleri projeleri AGİDER üyeleri ile paylaşan Genç, kültür-sanat projeleri gerçekleştirebileceklerini belirterek, Antalya’da gösterilere ilginin giderek artmasının sevindirici olduğunu dile getirdi.

Başkan Salman AGİDER olarak girişimcilik yönündeki projelerinin yanı sıra bölgemizde kültür-sanat adına da sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini ve en kısa zamanda Devlet Opera ve Balesi ile de işbirliği içinde çalışma yapacaklarını söyledi.