Emine Filiz Uluhan Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim kurulu

Emine Filiz ULUHAN

13 Mayıs 1967 yılında Adana’da doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Antalya’da tamamladım.1990 yılında Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Daha sonra sırasıyla İstanbul Kartal SSK Hastanesi’nde zorunlu hizmetimi tamamladım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Anatomi Asistanı, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi’nde Halk Sağlığı asistanı olarak çalıştıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda ihtisasımı tamamlayarak 2007 yılında Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı oldum.

İhtisas sırasında İstanbul Psikoterapi Enstitüsü ve Yeditepe Üniversitesi’nde psikoterapi ve hipnoterapi eğitimlerimi tamamladım. 2008-2010 yılları arasında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ayvalık Devlet Hastanesi ve Özel Medstar Antalya Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalıştıktan sonra kendi kliniğimi kurdum.

2010 yılından itibaren kliniğimde Psikiyatrist/Psikoterapist/Hipnoterapist olarak ruh sağlığı hizmeti vermekteyim. Psikiyatrist, Psikolog ve Aile Danışmanı kadromuzla psikiyatrik hastalıkların teşhis ve tedavisi, bireysel erişkin terapisi, ergen psikoterapisi, çocuklarda oyun terapisi, aile, çift ve evlilik terapisi, cinsel terapiler, EMDR ve hipnoterapi hizmeti vermekteyiz. Dahiliye uzmanı olan eşimle 28 yıllık evliyim ve bir doktor annesiyim. Psikolog ve Aile Danışmanı kadromuzla psikiyatrik hastalıkların teşhis ve tedavisi, bireysel erişkin terapisi, ergen psikoterapisi, çocuklarda oyun terapisi, aile, çift ve evlilik terapisi, cinsel terapiler, EMDR ve hipnoterapi hizmeti vermekteyiz. Dahiliye uzmanı olan eşimle 28 yıllık evliyim ve bir doktor annesiyim. Psikolog ve Aile Danışmanı kadromuzla psikiyatrik hastalıkların teşhis ve tedavisi, bireysel erişkin terapisi, ergen psikoterapisi, çocuklarda oyun terapisi, aile, çift ve evlilik terapisi, cinsel terapiler, EMDR ve hipnoterapi hizmeti vermekteyiz. Dahiliye uzmanı olan eşimle 28 yıllık evliyim ve bir doktor annesiyim.