Çıplaklı Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret

Türkiye’nin en büyük engelli rehabilitasyon merkezi olma özelliğini taşıyan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Çıplaklı Engelliler Rehabilitasyon Merkezi, Antalyalı iş kadınlarını ağırladı.

Dr. Günseli Akaydın’ın ev sahipliği ile gerçekleştirlen ziyarette Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) Başkanı Taliha Salman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Rehabilitasyon merkezini inceleyerek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan konuklar tesise tam not verdi.

AGİDER Başkanı Taliha Salman Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a teşekkür ederek, “Engellilerin toplumsal hayata kazandırılması için tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir tesis olmuş. Engelliler için böyle kapsamlı bir merkezi kentimize kazandırdığı için Büyükşehir Belediyesi ve emeği geçen yetkililere teşekkür ediyorum” dedi. Dr. Günseli Akaydın ve kurum yetkilileri ile yapılan toplantıda AGİDER üyeleri merkezin tüm çalışmalarına katkıda bulunmak istediklerini belirtti.