Canan Gürkan

Üyeler

Canan GÜRKAN

1983 yılında Almanya’da doğan Canan Gürkan, Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) işletme eğitimi aldı. Antalya Bilim Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmıştır. Aile işletmesi olan AKE Asansör bünyesinde asansör, yürüyen merdiven, engelli sistemleri montaj ve teknik servis faaliyet alanında Ake Assitance firmasını kurmuştur.

2007 yılında Assistance’nin kurulumundan itibaren bilgi ve tecrübe birikimini hizmet sektörü alanında geliştirmeyi planlamıştır.

2012 yılında Antalya Makine Mühendisleri Odası (MMO) Endüstri Mühendisleri topluluğu tarafından düzenlenen özel sektör için Türkiye’de ilk olan Stratejik Planlama yarışmasında Hizmet Sektörü Kategorisinde ‘En İyi Stratejik Planlama Ödülü’nü almıştır.

2001 yılından itibaren sivil toplum örgütlerinde yer almaya başlamıştır. 2 yıl Genç Girişimciler ve Liderler JCI Derneği Antalya Şubesi’nde yönetim kurulu üyeliği ve saymanlık görevi yapmış olup, ANSİAD, ATSO Genç Girişimciler Topluluğu, AGİDER (Akdeniz Girişimci İş Kadınları) derneği üyesi ve Genç Organize Sanayi Derneği Kurucu Başkanı’dır. Canan Gürkan evli ve iki erkek çocuk sahibidir.