“Ben Anayım” projesi dikkat çekti

Antalya Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) “Ben Anayım” projesi ile birden fazla toplumsal soruna dikkat çekmeyi hedefleyerek, etkili bir çalışma yürüttü. AGİDER Sosyal Sorumluluk komitesi üyesi Güldal Siğinç öncülüğünde, Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen bu proje kapsamında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğrencilerinin çekimleri ile önemli AVM’lerde siyah-beyaz fotoğraf sergileri açıldı.

Anneler günü öncesi  yapılan etkinlikte anne olmanın sadece evlatlarına değil, çevreye ve toplumsal sorunlara da duyarlı olmayı beraberinde getirdiği düşüncesinden yola çıkarak; madde bağımlılığı, hayvanlara sahip çıkma, toplumsal şiddet, kuraklık ve daha birçok soruna vurgu yapan fotoğraflarla sergi projesini gerçekleştirdik. Akdeniz Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü öğrencilerinin çektiği siyah beyaz fotoğrafların tamamında AGİDER üyeleri sosyal içerikli bu fotoğraflara gönüllü olarak modellik yaptı.