Arzu Uğurlu

Üyeler

Arzu UĞURLU

1976 yılında Gaziantep’de doğdum. 2017 Nisan ayı itibariyle Antalya’da yaşamaktayım ve bu süreç itibariyle AGİDER ailesinin üyesiyim.

İlk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul’da tamamladım. Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi’nde pedagojik formasyonumu tamamladım. Ve sonrasında dil eğitimi için İngiltere’ye gittim ve 2 yıl İngilizce eğitimi ile birlikte çeşitli eğitimler aldım.

Türkiye’ye döndükten sonra iş hayatıma eğitim sektöründe, yurtdışı eğitim müdürü olarak başladım. İş nedeniyle İngiltere, İrlanda, Amerika, Kanada, Malta, Almanya, İsviçre, İtalya, İspanya, Fransa, Ukrayna, Makedonya, Kazakistan gibi ülkelerde eğitim kurumlarını ziyaret edip fuarlara katılarak ülke genelinde satışa sunulan yurtdışı eğitim dergisi çıkardım.

İş hayatına devam ederken bir Amerikan Üniversitesi’nden online olarak uzaktan MBA işletme yüksek lisansımı tamamladım. 9 yıldır Okyanus Kolejleri’nde kurumsal iletişim sorumlusu olarak görev almaktayım. Aynı zamanda profesyonel olarak yurtdışına gidecek öğrencilere lisans, yüksek lisans, sertifika ve diploma programları ve dil eğitimlerinde akademik danışmanlık hizmeti vermekteyim.