1988 yılı İstanbul doğumlu olan Seda Sezer Şahin lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nü Yüksek Onur Belgesi alarak tamamlamıştır. TAV PrimeClass ve sektörün lider firmalarına medya iletişim danışmanlığı sunan ajansta 5 yıl boyunca Medya İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapmıştır. 2013 yılında evlilik dolayısı ile Antalya ‘ya taşınan Şahin; 2015 yılında çok sevdiği İstanbul’un Beyoğlu semtinin meşhur kırma çikolatası ile kendilerine özel üretilen Beyoğlu kahvesi konseptini birleştirerek Antalya’nın en popüler caddesinde 40 metrekare butik bir mağaza açtı. Misafirlerine gerçek çikolata yeme deneyimi yaşatan Şahin; markası ile ilgili birçok AR-GE çalışması yaptı. Benmari usulü erittiği gerçek sütlü & bitter & beyaz Belçika çikolatasından “Beyoğlu Kraliçesi, Tatlı Saksı, Beyoğlu Çikolatalı Pizza” gibi markaya özel tatlılar oluşturarak rakiplerinden ayrıldı. Girişimci adaylarından gelen yoğun talep üzerine 2017 yılında franchise sistemi ile markasını büyütmeye karar veren Şahin; kısa sürede Türkiye genelinde toplam 15 şube, yurt dışında ise Irak Erbil’de yer alan mağazasında çikolata ve kahve severleri ağırlamaya devam ediyor. 2 çocuk annesi genç bir girişimci olan Seda Sezer Şahin aynı zamanda Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu üyesidir.