Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Figen Sayın Yıldıran ve Yönetim Kurulu üyeleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı:

“Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk tarafından19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan bağımsızlık ve istiklal meşalesinin 101. yılını kutluyoruz. 19 Mayıs, umudun yeşerdiği, Türk milletinin diriliş günüdür. Bu çok önemli günün 101. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Gençlerimizin yaşamın her alanında sergiledikleri başarılarıyla iftihar ediyoruz. Sizlere duyulan güvenin bilinciyle, kültür ve değerlerimizin ışığında en iyi şekilde yetişmeniz, ülkemize ve insanlığa yararlı bireyler olabilmeniz en büyük beklentimizdir. Üreten ve hukukun üstünlüğüne inanan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Milli mücadelenin kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.”